الصفحات

13‏/09‏/2011

جديد : طريقة عمل الفجيتار

كان بيتبقي عندي عيش فينو و ارميه لما ينشف
اخر مره اتجمعت عندي كميه محترمه و استحرمت
ارميها فقلت طب ما انشفها في الفرن بس الفينو
كان نشف و رحت مدخلاه الفرن من فوق مش الشوايه
حوالي 3 دقايق لحد ما بقي لونه دهبي و بعد ما
نشف في الفرن طلعته في صينيه عشان يبرد و
كسرته لقطع مش كبيره و بعدين طحنته في مطحنة
التوابل و حطيت عليه اضافات عشان يديني طعم
الفجيتار بهارات لحمه فلفل اسود بصل بودر و
قليل من توم بودر و قليل من الملح و شويه
صغيرين كمون و لو عايزينه حراق ممكن اضافة
شوية جنزبيل او شطه و نضرب البودر اللي طلع مع
الاضافات اللي حطناها و بكده هيبقي عندنا
احلي فيجتار

ليست هناك تعليقات:

المشاركات الشائعة